Media & credits

creditsSanne Peper

Andere projecten

Projecten

De Habibi Trilogie

Een prachtig ontwapenend monument over toenadering en dialoog. Een dagvullende theaterbelevenis met tussen de voorstellingen door Midden-Oosters eten, drankjes en livemuziek.


Tussen 2018 en 2022 maakten Mokhallad Rasem en Kuno Bakker samen drie voorstellingen die gingen over de ontmoeting, het huis en de liefde. Samen vormen ze een trilogie, die je nu kunt meemaken als dagvullende theaterbelevenis. Tussen de voorstellingen door serveren we Midden-Oosters eten, drankjes en livemuziek. Dompel je onder in het universum van Rasem en Bakker!

In De verse tijd zijn ze twee dolende zielen, die proberen common ground te vinden. In Homemade zoeken ze een plek waar ze zich thuis voelen en in Looking for habibi doen ze met Janneke Remmers, Peter Verhelst en Britt Truyts een poging de liefde te vatten.

Rode draad in de Habibi Trilogie zijn de twee rasentertainers Rasem en Bakker, die je meenemen in hun verbeeldingswereld. Daarin behandelen ze – op hun unieke wijze – grotere en kleinere levensvragen met een mengeling van lichtheid, poëzie, filosofie en banaliteit. 

De Habibi Trilogie is een coproductie van Dood Paard en Toneelhuis Antwerpen.


Met / van / door: Mokhallad Rasem, Kuno Bakker, Janneke Remmers, Peter Verhelst en Britt Truyts, Michael Yallop, Elmar Neudam en Iwan Van Vlierberghe.

Speeldata

Bekijk oude speeldata