Media & credits

creditsMokhallad Rasem, Kuno Bakker, Janneke Remmers, Peter Verhelst en Britt Truyts, Michael Yallop, Elmar Neudam en Iwan Van Vlierberghe.
tekstMokhallad Rasem en Kuno Bakker
afficheKuno Bakker
foto'sSanne Peper

Andere projecten

Projecten

Habibi Trilogie

 

Een prachtig ontwapenend monument voor toenadering en dialoog. Een dagvullende theaterbelevenis met tussen de voorstellingen door Iraaks eten, drankjes en livemuziek van Daadouch.

Tussen 2018 en 2022 maakten Mokhallad Rasem en Kuno Bakker samen drie voorstellingen die gingen over de ontmoeting, het huis en de liefde. Samen vormen ze een trilogie, die je nu kunt meemaken als dagvullende theaterbelevenis. Tussen de voorstellingen door serveren we Iraaks eten, drankjes en livemuziek van Daadouch. Dompel je onder in het universum van Rasem en Bakker!

In De verse tijd zijn ze twee dolende zielen, die proberen common ground te vinden. In Homemade zoeken ze een plek waar ze zich thuis voelen en in Looking for habibi doen ze met Janneke Remmers, Peter Verhelst en Britt Truyts een poging de liefde te vatten.

Rode draad in de Habibi Trilogie zijn de twee rasentertainers Rasem en Bakker, die je meenemen in hun verbeeldingswereld. Daarin behandelen ze – op hun unieke wijze – grotere en kleinere levensvragen met een mengeling van lichtheid, poëzie, filosofie en banaliteit. 

De Habibi Trilogie is een coproductie van Dood Paard en Toneelhuis Antwerpen.

Programma
14.00 – 15.30 De verse tijd
15.30 – 16.00 Pauze waarin je de ombouw naar Homemade ziet, met muziek van Daadouch en Iraakse hapjes. 
16.00 – 17.30 Homemade
17.30 – 19.00 Pauze met een Iraaks diner en muziek van Daadouch.
19.00 – 20.30 Looking for habibi

 

 

 

 

 

Bekijk oude speeldata