WORD RIDDER (M/V/X)

VAN DOOD PAARD

Kom je al langer naar de voorstellingen van Dood Paard?

Ben je naar De verse tijd geweest, of heb je De Meiden bijgewoond? Of was de Gijsbreght van Amstel-podcast je eerste kennismaking met dit bijzondere, eigenzinnige, vernieuwende, inhoudelijke en internationaal opererende, maar altijd verrassende en soms de boel afbrekende toneelgezelschap?

Als je het werk van Dood Paard waardeert en dat graag extra wilt laten merken, nodigen wij jou uit om Ridder van Dood Paard te worden. De Ridders ondersteunen het gezelschap, ook financieel, en maken bijvoorbeeld een buitenlandse tournee of het schrijven van een nieuwe toneeltekst mogelijk. De Ridders helpen de doelstelling te verwezenlijken om meer derde geldstromen te genereren, ook belangrijk in deze tijden van disproportioneel snijden in de kunstensector. Een Ridder draagt 100 euro per jaar bij, te voldoen per maand, kwartaal of jaar. Je kan ook samen met vrienden of familieleden Ridder worden en het lidmaatschap delen. De stichting Dood Paard heeft de ANBI-status.

Het leuke is dat de mensen van Dood Paard het idee van de Ridders op hun beurt zo waarderen, dat ze dit ook in gebaar tonen:

  • Ridders mogen bij iedere voorstelling een gast meenemen
  • Er worden exclusieve nagesprekken en rondleidingen georganiseerd voor de Ridders
  • Er worden openbare tekstrepetities georganiseerd voor de Ridders

Ben je enthousiast geworden en wil je graag Ridder van Dood Paard worden? Stuur je naam en emailadres naar info@doodpaard.nl en wij nemen contact met je op.

Groet,
De Ridders van Dood Paard