Media & credits

creditsKuno Bakker, Jeroen De Man, Vincent Rietveld, Manja Topper
techniekManuel Boutreur, Ramses van den Hurk
lichtontwerpPrem Scholte Albers
productieThomas Royé
vormgevingKok Pistolet
mede mogelijk gemaakt doorGreenQ, Hemp Flax, idee.nu, Snacker Funfoods, P. van Geest Plantenkwekerij, Bouwfonds Ontwikkeling
met dank aanAnke de Vries, Peter Klapwijk, Rob Nieborg, Caroline Bliddal

Andere projecten

Projecten

PARADIJS

Premièredatum

Il faut cultiver son jardin.

De dieren lijden en hun gejammer vervult de lucht. De bossen vallen ten prooi aan vernietiging. De bergen worden opengescheurd voor de metalen die in hun aderen groeien. En de mens looft en prijst degenen die aan de natuur en aan de mensheid de grootste schade berokkenen.
(Leonardo da Vinci)

Wij halen de natuur in huis. Wij bouwen een tuin. Wij bemesten een leegstaand kantoorpand. Wij zullen zien hoever we komen. Wij praten met mensen die er meer van weten. Wij roeren het mycelium van Mark door koffiedik van de buren. Wij leggen onze schaarse kennis bijeen. Wij testen de kleur van onze vingers. Wij zetten stokken naast de jonge scheuten. Wij dieven en snoeien en wieden en wateren. Wij maken een stuk. Zo maken wij ons stuk (voor jou).

In Paradijs verenigen Dood Paard en De Warme Winkel hun krachten; twee theatergroepen die beide op hun eigen wijze voorstellingen maken die zowel kritisch als uitbundig, elitair als spectaculair, lollig als diepzinning zijn.

paradijs.nu

Bekijk oude speeldata