Media & credits


creditsKuno Bakker, Gillis Biesheuvel, Chiron Holwijn, Floyd Koster, Rosa van Leeuwen, Manja Topper, William Bakker, Louis Kooij, Anil Jagdewsing, Julian Maiwald, Raymond Querido, Thomas Royé
tekstJoachim Robbrecht
afficheKuno Bakker

Andere projecten

Projecten

OMG! XMAS-SHOW! WTF?

Premièredatum

Alleen fantasie kan ons nog redden!

voor 9+ tot †

“Er was eens…een wereld vol wiskunde leraren, bankiers en…Nee, er was eens een wereld vol hi-tech touch screens, Fyra treinen, bliepjes, chipkaarten en grijze haren…Nee, er was eens lang geleden…”

In onze hypertechnologische tijd schieten sprookjes hopeloos tekort en voor sprookjesfiguren geldt : Ben je niet leuk of rendabel genoeg, dan doe je niet meer mee. Geen wonder dat ze de wereld ontvluchten!

In OMG! XMAS-SHOW! WTF? vinden we ze terug in een eindeloos woud waar éénzame duivels flirten met verdwaalde prinsessen en dronken vogels en depressieve kerstmannen een rode draad in hun bestaan zoeken. De uitputting nabij bereiken ze een herberg waar ze hopen dat alles lang en gelukkig zal eindigen. Maar of dat zal lukken?

DOOD PAARD blaast het publiek warm met oude kerstverhalen omgesmolten tot een 2013-proof sprookje. Een super swagg verhaal voor jongeren, pijnlijk moralistisch voor ouderen! Een verwoede poging om te midden van globale catastrofes en hyperindividualisme toch nog ‘gezellig’ te zijn.

Bekijk oude speeldata